Over ons

Welkom bij Kauwplezier!

Wij zijn, naast het hebben van deze webshop, ook nog paraveterinair van beroep en zijn nog regelmatig in de dierenartspraktijk te vinden. Vanzelfsprekend hebben wij veel liefde voor dieren. In de praktijk is het altijd leuk om honden blij te maken met een koekje nadat ze een vervelend onderzoek hebben ondergaan of ze af te leiden met wat lekkers als ze een prikje krijgen. Ook onze honden houden erg van lekkere botjes, koekjes en snoepjes. Wij genieten er dan ook van om hen ontspannen te zien kluiven op verschillende soorten botten en trainen met hen met behulp van beloningssnoepjes. Hierdoor is het idee gekomen om een winkel te beginnen met alleen maar lekkere dingen voor honden, zoals kluiven en snoepjes. Omdat wij ons focussen op één categorie, alles voor de hond, kunnen wij ons hier volledig op richten. Hierdoor kunnen wij een breed assortiment aanbieden tegen de scherpste prijzen. Later zijn ook de speeltjes van KONG en touwen van Nuts For Knots aan ons assortiment toegevoegd voor nog meer speelplezier!

Omdat de vraag naar andere producten voor honden groot was, hebben wij besloten om ook producten zoals manden, voeding en borstels aan ons assortiment toe te voegen.

Wij weten dat veel honden een dierlijk eiwitallergie hebben of niet goed tegen bepaalde granen (meestal tarwe) of gluten kunnen. Bij Kauwplezier kun je handig selecteren op graan- of glutenvrij, de smaak of vegetarische producten, zonder dierlijke eiwitten!

Wij vinden het belangrijk dat uw hond zijn spullen tegen een betaalbare prijs en snel thuis ontvangt! U kunt gemakkelijk met iDeal (NL) en Bancontact (BE) betalen en u heeft de bestelling snel in huis. Als u een vraag heeft, stelt u deze dan gerust. Wij vinden het fijn om te horen als u tevreden bent, maar ook als u niet tevreden bent. Zo willen wij ons graag verbeteren.

 

Veel shopplezier bij kauwplezier!